TU Delft

BK2OV2: Herkansen modelstudie

Deze pagina bevat praktische informatie over het herkansen van het onderdeel Modelstudie van OV2. Voor algmene informatie over herkansingen, zie: Algemene informatie en voorwaarden herkansen TOI vakken.

Als je het onderdeel Modelstudie met een onvoldoende hebt afgesloten, kun je het vak herkansen. Op deze pagina staat hoe dat in z'n werk gaat.

Stappenplan

Je krijgt van de coördinator van BK2OV2 je eindcijfer. Dat is ook het cijfer dat in je cijferoverzicht in OSIRIS (in Blackboard) verschijnt. Je krijgt bericht als je voor een van de onderdelen een onvoldoende hebt gehaald.

Stap 1: bekijk je score voor modelstudie

De beoordeling van Modelstudie vindt plaats in infoBase, het systeem waar je ook al je werk hebt ingeleverd. Die beoordeling is uitgebreider dan enkel het eindcijfer van OV2 in je cijferlijst.

Ga naar Bekijk je cijfers.

Log in en zoek het cijfer van modelstudie op in de lijst.

Het cijfer is op een schaal van 1-100. Eronder staat een linkje "Display criteria". Als je daar op klikt, vouwt er een venstertje open met de ingevulde criteria. Per onderdeel kun je zien hoe je gescoord hebt op een 5-punts schaal. De beoordeling kan aangevuld zijn met een korte opmerking in tekst.

Hiermee zou je een beter beeld moeten hebben waar het aan schort. Mocht je vragen hebben over je beoordeling, dan kun je die uiteraard met ons bespreken. Je kunt ons hiervoor mailen.

Stap 2: Vaststellen welke producten je moet herkansen

Neem contact met ons op om vast te stellen wat je moet herkansen. Je kunt ons hiervoor mailen. Beschrijf op basis van de beoordeling (zie hierboven) wat je denkt te moeten aanvullen of verbeteren. Vergeet niet je studienummer in de mail te zetten. Je krijgt van ons per mail een bevestiging met wat we verwachten dat je herkanst of een uitnodiging om je werk even te komen bespreken.

Maak een lijstje van de afspraken en plan wanneer je dat gaat doen. De herkansingsperiode voor OV2 is in week 5.6, 10 t/m 14 augustus 2015.

Stap 3: Producten maken en inleveren

Maak de producten die je moet herkansen. Dit doe je zelfstandig; er is geen begeleiding voor herkansingen.

De deadline is an het einde van de herkansingsweek. Let op: dat is een harde deadline die geautomatiseerd toegepast wordt. Mis hem niet!

Inleveren kan via het laatste inleverslot op de inleverpagina.

Quicklinks:
Related Quicklinks:
TOI-Pedia Logo

Digital course materials and tutorials library


» compleet overzicht
Script Icon 30

2D rafter (2006-10-25)

» more scripts
loading...
Contact:
TOI, TU Delft
Faculty of Architecture

e-mail: toi-bk@tudelft.nl
student mailpolicy

Visit:
room 01+.West.040
Faculty of Architecture
Building 8
Julianalaan 134
2628 BL Delft

Postal address:
TOI, room 01.West.130
P.O. box 5043
2600 GA Delft

3D Print Lab:
room 01.West.040

website feedback